Κουφώματα που προσέχουν το σπίτι σας

Όταν ο συναγερμός χτυπήσει είναι ήδη αργά. Οι διαρρήκτες έχουν μπει μέσα στο σπίτι και η ζημιά έχει ήδη γίνει. Τα παράθυρά μας έχουν υποστεί ζημιά και ακόμα και εάν ο διαρρήκτης τράπηκε σε φυγή θα χρειαστούν επισκευή.

Η εταιρεία μας αξιοποιώντας της νέες τεχνολογίες σας παρουσιάζει το Smart Guard

REHAU Smart Guard

Νέα τεχνολογία ασφάλειας

Έξυπνοι αισθητήρες αναγνώρισης που εντοπίζουν και αποθαρρύνουν τους πιθανούς διαρρήκτες.

Οπτικά και ηχητικά σήματα υποδεικνύουν στον δράστη, σαφώς, ότι δεν χρειάζεται καν να επιχειρήσει τη διάρρηξη. Συνεπώς, το REHAU Smart Guard είναι πολύ πιο προηγμένο σε σχέση με τα κοινά συστήματα συναγερμού.

Πώς Λειτουργεί το Smart Guard

Το Smart Guard ενσωματώνεται διακριτικά στην κάσα των κουφωμάτων SYNEGO ή GENEO και δεν επηρεάζει την όψη των παραθύρων σας. Αποτελεί ένα ενεργητικό σύστημα προληπτικής ασφάλειας που με του έξυπνους αισθητήρες που διαθέτει αναγνωρίζει τους διαρρήκτες και ξεκινά αυτόματα το πρόγραμμα προστασίας.

Ο ανιχνευτής κίνησης καταγράφει κινήσεις σε περιοχή έως 20 cm μπροστά από το παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα. 

Οπτική αρχική προειδοποίηση για τον διαρρήκτη μέσω της λυχνίας LED.

Αν ο διαρρήκτης δεν απομακρυνθεί, θα ενεργοποιηθεί το επόμενο επίπεδο κλιμάκωσης και…

…ο βομβητής θα εκπέμψει μια ηχητική προειδοποίηση.

Ο αισθητήρας της μονάδας Smart Guard τοποθετείται στο επάνω μέρος της κάσας και είναι συμβατός με τα κουφώματα GENEO και SYNEGO. Καλύπτεται εξωτερικά από καπάκι ιδίου χρώματος με το κούφωμα για να υπάρχει τέλεια χρωματική αρμονία

Το σύστημα τοποθετείται από την εταιρεία μας και είναι αμέσως έτοιμο για χρήση.

Η μονάδα λειτουργεί αυτόνομα. Η τροφοδοσία της γίνεται με μπαταρίες και η επικοινωνία με την εσωτερική σειρήνα ή το κεντρικό σύστημα Smart Home είναι ασύρματη.

Δυνατότητα μεταγενέστερης τοποθέτησης: το REHAU Smart Guard μπορεί επίσης να τοποθετηθεί εκ των υστέρων στα συστήματα κουφωμάτων GENEO και SYNEGO.

Smart Guard System plus

Η σειρήνα εσωτερικού χώρου συμπληρώνει αποτελεσματικά την οπτική και ηχητική προειδοποίηση του συστήματος, η οποία μόλις ενεργοποιηθεί ηχεί σε δυνατή ένταση. Επιπλέον η σύνδεση είναι ασύρματη και δεν χρειάζεται καλωδιακή εγκατάσταση. Το System Plus είναι εύκολο στον χειρισμό, ενεργοποιείται και απενεργοποιείται από έναν απλό ασύρματο διακόπτη δρώντας αποτελεσματικά στην προστασία του σπιτιού σας.

Η εσωτερική σειρήνα:

Ενεργοποίηση της εσωτερικής σειρήνας στην περίπτωση εισόδου του διαρρήκτη.

Συμπαγής κατασκευή για λεπτό σχεδιασμό.

Ένταση σειρήνας στα 90 ντεσιμπέλ.

Smart Guard System connect

Το Smart Guard συνδυάζεται εύκολα με ένα κεντρικό σύστημα Smart Home και πλέον η διαμόρφωση της έξυπνης προστασίας δεν έχει όρια.

Διατίθεται και εφαρμογή για smartphones σε android ή ios

Ευέλικτο και ασφαλές για το μέλλον

Η λύση έξυπνου σπιτιού της εταιρείας μας είναι συμβατή με πολυάριθμους κατασκευαστές, όπως π.χ. Abus, Homematic IP, Philips, Osram και Sonos.

Έτοιμο για χρήση

Το box εγκαθίσταται από τον προγραμματιστή έτοιμο για χρήση και το σύστημα είναι ήδη ρυθμισμένο κατά την παράδοσή του σε εσάς.

Μια εφαρμογή για άνετο έλεγχο

Έχετε πρόσβαση σε όλες τις λύσεις έξυπνου σπιτιού άνετα και συγκεντρωτικά – ανά πάσα στιγμή και παντού.

Πρακτικές προσθήκες

Για ακόμη περισσότερη άνεση, μπορείτε να αποκτήσετε προαιρετικά και άλλα προϊόντα, όπως ένα τηλεχειριστήριο και επαφές παραθύρων.