ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ELVIAL

Η Elvial είναι μια εταιρεία που 25 χρόνια τώρα εμπιστεύεται τον Έλληνα κατασκευαστή και του διαθέτει άμεσα τα προϊόντα της δημιουργώντας διαχρονικές σχέσεις ποιότητας, εμπιστοσύνης και ανάπτυξης. Αυτός είναι και ο λόγος που μόνο επιλεγμένοι κατασκευαστές ανά την Ελλάδα κατασκευάζουν τα κουφώματά της. Επενδύει συνεχώς στην Ελληνική αγορά ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα της χώρας.

Δίνοντας έμφαση στο σύγχρονο σχεδιασμό διαθέτει λύσεις για χαμηλούς οδηγούς συρόμενων, στενή επαλληλία και minimal frames για να καλύψει κάθε σχεδιαστική ανάγκη. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της σε συνδυασμό με την ανάπτυξη νέων καινοτόμων τεχνολογιών, όπως η τεχνολογία i2, της προσφέρουν  ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που την καθιστά απαραίτητη σε κάθε σύγχρονη κατοικία.

Τεχνολογία i2

Το i2 είναι μια έξτρα ζώνη θερμομόνωσης με πυρήνα αφρού ειδικά σχεδιασμένου, με την ιδανική πυκνότητα που καλύπτει ολικά τον θερμομονωτικό θάλαμο προσφέροντας βελτίωση στην ενεργειακή επίδοση του κουφώματος έως και 38%.

1. Καινοτόμος τεχνολογία ELVIAL i2 για βελτιστοποίηση των ισοθερμικών καμπυλών. Με πιστοποιημένο συντελεστή λ=0.023 W/mk

2. Ράβδοι πολυαμιδίου ή πολυθερμιδίου για την αποτελεσματική διακοπή της θερμοροής

3. Περιμετρικά ελαστικά υάλωσης με πτερύγια για τέλεια μόνωση στο σημείο ένωσης του υαλοπίνακα με το προφίλ

4. Αφρώδες πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας για βέλτιστη ενεργειακή επίδοση

5. Κυψελοειδές κεντρικό παρέμβυσμα που καλύπτει όλη την επιφάνεια του πολυαμιδίου

Ανοιγόμενα Συστήματα

ELVIAL

4600 i2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

Συρόμενα Συστήματα

ELVIAL

6500

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

ELVIAL

6700 i2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

Αρχιτεκτονικά Συστήματα

ELVIAL

Iconic W77

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

ELVIAL

Iconic minimal look S52 HI2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…