ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Στην επιχείρησή μας θα βρείτε υψηλή ποιότητα κατασκευής γιατί χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά στην αγορά για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Εδω δίνουμε βάση στον τρόπο που θα κατασκευαστεί το κούφωμά σας. Είτε είναι πόρτα , είτε παράθυρο αλουμινίου, ανοιγόμενο , συρόμενο , επάλληλο κτλ. θα μελετηθούν προσεκτικά όλες οι παράμετροί που αφορούν το κούφωμά σας όπως σημείο τοποθέτησης, χρήση, διαστάσεις και θα χρησιμοποιήσουμε τα καλύτερα υλικά για την κατασκευή του.
Στην εταιρεία Παπούκογλου γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να κατασκευαστεί ένα κούφωμα αλουμινίου σωστά στο εργαστήριο και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει αυτό στη συμπεριφορά του τελικού προϊόντος (πόρτα, παράθυρο κτλ.) Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο δίνουμε μεγάλη βάση έτσι ώστε κατά την κατασκευή να τηρήσουμε κάθε βήμα της διαδικασίας ευλαβικά ώστε να αποφύγουμε τυχόν λάθη.

Η διαδικασία παραγωγής που ακολουθούμε είναι η εξής:

Εξειδικευμένο προσωπικό

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα μελετήσει τις διαστάσεις σας και θα χρησιμοποιήσει τα κατάληλα προφίλ αλουμινίου για τα κουφώματά σας.
Προσοχή δεν κάνουν όλα τα προφίλ για όλα τα ανοίγματα. Κάθε προφίλ αλουμινίου έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές και χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένες διαστάσεις που ορίζονται απο την εταιρεία διέλασης.

Φύλλα Τζαμιού

Στη εταιρεία μας χρησιμοποιούμε πάντα ανοιχτά φύλλα τζαμιού γιατί γνωρίζουμε ότι αυτά είναι τα σωστά προφίλ αλουμινίου για το τζάμι. Το ανοιχτό φύλλο τζαμιού επιτρέπει το σωστό “τακάρισμα” του τζαμιού ώστε το φύλλο να μην “κρεμάει” , να χάνει τη σωστή του θέση δηλαδή και να μην παρουσιάζει προβλήματα στο μέλλον. Επίσης επιτρέπει την εύκολη αντικατάσταση του τζαμιού σε περίπτωση θραύσης.
Συχνά γίνεται το λάθος και κατασκευάζονται παράθυρα με κλειστά φύλλα, τα οποία όμως κάνουν μόνο για το παντζούρι. Τα κλειστά φύλλα δεν επιτρέπουν το σωστό τακάρισμα του τζαμιού με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν σωστά στο μέλλον λόγω της συνεχής μετακίνησης του κέντρου βάρους. Επίσης σε περίπτωση θραύσης του κρυστάλλου πρέπει να λυθεί όλο το φύλλο για να αντικατασταθεί το τζάμι.

Νεροχύτες

Κατά την διαδικασία της κατασκευής θα ανοιχτούν όλοι οι νεροχύτες που απαιτείται μέσα στο κούφωμα ώστε να επιτυγχάνεται η απορροή όλων των υδάτων σωστά. Νεροχύτες ανοίγονται στα φύλλα και στις κάσες και δεν είναι όλοι πάντα εμφανείς στο τελικό προϊόν με αποτέλεσμα ο πελάτης να μην έχει τη δυνατότητα να ελέγξει αν έχουν ανοιχτεί ή όχι.

Αρμόκολλα σε όλες τις ενώσεις

Σε όλες τις ενώσεις του αλουμινίου τοποθετείται ειδική αρμόκολλα για μέγιστη στεγάνωση. Η αρμόκολλα κλείνει όλα τα μικροκενά που μπορεί να έχει ένα παράθυρο στις ενώσεις των προφίλ, με αποτέλεσμα να μονώνει τόσο από τον αέρα όσο και από το νερό.

Αφρώδη Λάστιχα

Όλα τα λάστιχα που χρησιμοποιούμε στα κουφώματα αλουμινίου είναι από αφρώδες υλικό και από τα ακριβότερα της αγοράς. Με αυτά τα λάστιχα γίνονται οι δοκιμές των κουφωμάτων αλουμινίου και με αυτά εμείς πετυχαίνουμε την καλύτερη απόδοση.

Γωνιές ελαστικών

Χρησιμοποιούμε πάντα γωνιές ελαστικών στο κεντρικό λάστιχο της κάσας για καλύτερη στεγάνωση.

Αλουμινένιες γωνιές

Στα κουφώματα μας δίνεται η δυνατότητα να τοποθετήσουμε αλουμινένιες γωνιές συνδέσεως για την αποφυγή διαβρώσεων με τον χρόνο.

Χειριστήριο 2ου Φύλου

Σε όλες τις ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες χρησιμοποιούμε χειριστήριο 2ου Φύλλου για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Στεγάνωση στις πόρτες

Όλες οι πόρτες αλουμινίου διαθέτουν κατωκάσι για καλύτερη στεγάνωση με βουρτσάκια και λάστιχα.

Πολλαπλά κλειδώματα

Όλα τα παράθυρά αλουμινίου διαθέτουν τουλάχιστον 2 κλειδώματα για την καλύτερη ασφάλεια σας. Στα ανοιγόμενα παντζούρια επίσης τοποθετούμε 2 κλειδώματα σε κάθε φύλλο.

Περιμετρικές κορνίζες

Δίνεται η δυνατότητα να τοποθετηθούν περιμετρικά αρμοκάλυπτρα γύρω από τα χωνευτά παράθυρά σας για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Γάντζοι

Δίνεται η δυνατότητα να τοποθετηθούν γάντζοι πίσω από τα φύλλα του τζαμιού για καλύτερη μόνωση και ασφάλεια.

Φρένα

Όλες οι σίτες με ελατήριο διατίθενται με φρένο για την αποφυγή ατυχημάτων ή σκισίματος του πανιού.