ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC

Γιατί να τα επιλέξω;

Τα συνθετικά κουφώματα κατασκευάζονται από μη πλαστικοποιημένο πολυβινυλοχλωρίδιο ή χλωριούχο πολυβινύλιο (uPVC) δεν χρειάζονται συντήρηση, είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ανακυκλώνονται και επαναχρησιμοποιούνται. Είναι πολύ ανθεκτικά στον χρόνο και δεν διαβρώνονται από το αλάτι της θάλασσας κάτι που τα καθιστά ιδανικά για παραθαλάσσιες περιοχές. Προσφέρουν υψηλή θερμομόνωση, ηχομόνωση και αντιδιαρρηκτική προστασία  

Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής απαιτούν καινοτόμες ιδέες.

Η Εταιρεία μας αξιοποιώντας τα προϊόντα της REHAU σας ανοίγει παράθυρο στο μέλλον εφαρμόζοντας τη σύγχρονη τεχνολογία στα κουφώματά σας. 

Αντιδιαρρηκτική προστασία

Smart  Guard

Περάστε σε νέα διάσταση

RAU-FIPRO X

Εξοικονόμηση ενέργειας

Ασφάλεια

Τα κουφώματα της REHAU προσφέρουν υψηλή αντιδιαρρηκτική προστασία. Επιλέξτε την κατηγορία αντοχής ανάλογα με τις ανάγκες σας ως προς την ασφάλεια. Με αντίστοιχα συμπληρωματικά μέτρα επιτυγχάνεται εύκολα κατηγορία αντοχής RC 3.

Smart Guard: Αποθαρρύνει τους διαρρήκτες, προτού γίνουν ζημιές

Με το Smart Guard η REHAU  κάνει ακόμη ένα βήμα μπροστά. Οπτικά και ηχητικά σήματα υποδεικνύουν στον δράστη ότι δεν χρειάζεται καν να επιχειρήσει τη διάρρηξη. Το ενεργητικό σύστημα αποθάρρυνσης βοηθάει στοχευμένα στην αποτροπή ζημιών σε πόρτες και παράθυρα.

Περισσότερα

Εξοικονόμηση

Η ατμόσφαιρα του σπιτιού μας είναι ζωτικής σημασίας, έτσι ένας ζεστός χώρος με καθαρό αέρα και ιδανική υγρασία μας βοηθάει να χαλαρώνουμε μετά από μια κουραστική μέρα. Τα κουφώματα της Rehau παρέχουν υψηλή θερμομόνωση και ελαχιστοποιούν της απώλειες θερμοκρασίας στον χώρο σας. Αυτό έχει σαν  αποτέλεσμα ζεστότερο σπίτι τον χειμώνα και πιο δροσερό το καλοκαίρι, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας έως και -76%

Περισσότερα

Ηχομόνωση

Ο θόρυβος και η φασαρία της πόλης δημιουργούν δυσάρεστη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Με έως και 24% μείωση του θορύβου μέσω της επιλογής συνθετικών κουφωμάτων, θα κοιμάστε ήσυχοι.

Περισσότερα

Ανακύκλωση

Η Εταιρεία μας με σεβασμό στο περιβάλλον χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμα υλικά για την κατασκευή των κουφωμάτων της. Γι’ αυτό το λόγο επιλέγουμε και την REHAU που βελτιστοποιεί διαρκώς τη χρήση των πόρων και την ενεργειακή απόδοση στα εργοστάσιά της και στα προϊόντα της. Έως το 2020, η REHAU θα επενδύσει περισσότερα από 65 εκατομμύρια ευρώ σε δικές της καθώς και σε εξωτερικές εγκαταστάσεις ανακύκλωσης, για τη βιώσιμη προστασία των πόρων.