Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των κουφωμάτων και στόχο μας είναι να προσφέρουμε προτάσεις υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές με υψηλή αντοχή στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.

Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία μας διαθέτει μια ομάδα με ικανά στελέχη το κάθε ένα με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των κατασκευών και εξειδίκευση στον τομέα του (σιδηροκατασκευές, συστήματα αλουμινίου, ρολλά, σίτες κτλ.). Πρώτο μας μέλημα είναι ο πελάτης, γιατί για εμάς ο ικανοποιημένος πελάτης είναι η καλύτερη διαφήμιση.

Γιατί Εμάς

Γιατί εδώ θα βρείτε υψηλή ποιότητα κατασκευής, σεβασμό στο προϊόν, στα χρήματά σας και πάνω απ’ όλα σε εσάς. Γιατί το σημαντικό είναι να επιλέξετε σωστό κατασκευαστή κουφωμάτων (αλουμινίου ή uPVC). Η σωστή κατασκευή του κουφώματος στο εργαστήριο είναι αυτή που μετράει στο τελικό προϊόν που θα παραλάβετε.

Δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια…

……γιατί πιστεύουμε ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Σε μία ποικιλόμορφη χώρα όπως η Ελλάδα με τις τόσες ιδιαιτερότητες, τα κουφώματα (αλουμινίου ή uPVC) δεν μπορεί να είναι ένα τυποποιημένο προϊόν που αγοράζουμε από τα πολυκαταστήματα αλλά ένα χειροποίητο προϊόν που σε κάθε περίπτωση απαιτεί ξεχωριστή προσοχή και έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Γι’ αυτόν τον λόγο και εμείς είμαστε δίπλα σας για να σας δώσουμε την καλύτερη λύση.

Πρώτα ο πελάτης

Βασικός κανόνας μας είναι να δείχνουμε σεβασμό στον πελάτη και τα χρήματα του γι’ αυτό και καταφέραμε να ξεχωρίσουμε ανάμεσα σε τόσες άλλες επιχειρήσεις που πουλάνε το ίδιο «προϊόν» από τα ίδια «υλικά». Εδώ παράγουμε προϊόντα σε υψηλό επίπεδο με στόχο την μέγιστη απόδοση των χρημάτων που θα δαπανήσετε.

Πουλάμε στην καλύτερη τιμή…

…σε σχέση με την ποιότητα που αγοράζετε. Το ότι θα αγοράσετε μία μπαλκονόπορτα ή ένα παράθυρο δεν σημαίνει ότι παντού θα βρείτε το ίδιο προϊόν με τις ίδιες προδιαγραφές. Ρωτήστε μας ποια πρώτη ύλη και ποια εξαρτήματα θα χρησιμοποιήσουμε και μετά συγκρίνετε μας στα ίδια ακριβώς υλικά.

Δουλεύουμε με μεθοδικότητα

…γιατί ένα χειροποίητο προϊόν θέλει τον χρόνο του για να γίνει σωστά. Παράγουμε κουφώματα αλουμινίου, κουφώματα uPVC και σιδηροκατασκευές με την ανάλογη αγάπη και προσοχή που τους αρμόζει ώστε να γίνουν όλα σωστά και να μην σας παρουσιάσουν προβλήματα στο μέλλον.

Πως εργαζόμαστε στο χώρο σας

Η σύγχρονη αστική κατοικία μετράει πάνω από 50 χρόνια
ύπαρξης στην χώρα μας. Αυτό συνεπάγεται ότι πλέον η αντικατάσταση κουφωμάτων είναι
επιτακτική ανάγκη, με συνέπεια να γίνονται εργασίες ακόμα και σε σπίτια που κατοικούνται την
ώρα των τοποθετήσεων. Τα συνεργεία μας θα έρθουν και θα αποχωρήσουν από το χώρο σας σαν να μην ήταν ποτέ εκεί.

Η υψηλή τεχνογνωσία μας και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματά μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να σας
προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει:
• Συστήματα Ενεργειακών Κουφωμάτων (Αλουμινίου ή uPVC)
• Ρολά
• Σίτες
• Σιδεριές
• Κάγκελα
• Γκαραζόπορτες
• Καλλιτεχνικές Σιδηροκατασκευές

Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση σας σε όλα τα επίπεδα.