ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

Αντικαταστήστε τώρα τα παλιά κουφώματά σας και κερδίστε χρήματα από την εξοικονόμηση ενέργειας. Η ανάγκη μια μέσης κατοικίας για θέρμανση τον χειμώνα φτάνει έως και το 70% της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας. Τα κουφώματα έχουν σημαντικό ρόλο στην εξοικονόμηση ενέργειας σε ένα σπίτι.Από τις πόρτες και τα παράθυρα έχουμε μεγάλη απώλεια θερμότητας από τον εσωτερικό χώρο κατά την χειμερινή περίοδο και είσοδο θερμότητας από τον εξωτερικό χώρο κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Για να διατηρήσουμε μια σταθερή θερμοκρασία στο σπίτι καταναλώνουμε ηλεκτρική ενέργεια μέσω του κλιματισμού το καλοκαίρι και πετρέλαιο το χειμώνα. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων με ενεργειακά κουφώματα που θα σας προσφέρουν περισσότερη δροσιά το καλοκαίρι και περισσότερη ζέστη το χειμώνα. Η αντικατάσταση γίνεται αυθημερόν και χωρίς μερεμέτια.

Οφέλη απο την αντικατάσταση κουφωμάτων

Η αντικατάσταση ενός παλιού ξύλινου ή αλουμινένιου κουφώματος με ένα νέο ενεργειακό συμβάλει σημαντικά στη μόνωση του χώρου σας με αποτέλεσμα την μείωση στην κατανάλωση ενέργειας και άρα την εξοικονόμηση χρημάτων. Ένα θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα ουσιαστικά απομονώνει το εσωτερικό από το εξωτερικό περιβάλλον, εμποδίζοντας την μεταφορά θερμότητας. Με αυτό τον τρόπο, περιορίζεται η χρήση συσκευών θέρμανσης και ψύξης. Τα αποτελέσματα είναι περισσότερο θεαματικά αν χρησιμοποιηθούν ανακλαστικοί υαλοπίνακες χαμηλής απορροφητικότητας (ενεργειακά τζάμια).

Ηχομόνωση

Στα σημερινά αστικά κέντρα με την τεράστια ηχορύπανση, η ηχομόνωση αποτελεί σημαντική παράμετρο που βελτιώνει την ποιότητα ζωής. Οι σύγχρονες μέθοδοι κατασκευής με κεντρικά και περιμετρικά ελαστικά σε συνάρτηση με διπλή υάλωση ή την χρήση πολυεπίπεδων τζαμιών (triplex), έχουν τη δυνατότητα να εμποδίσουν την μεταφορά του ήχου προς στο εσωτερικό της κατοικίας και έτσι πετυχαίνετε την πλήρη απομόνωσή σας από το θορυβώδες εξωτερικό περιβάλλον.

Ασφάλεια

Στα σύγχρονα κουφώματα υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμών με περιμετρικά κλειδώματα μέχρι και 10 σημεία ανά φύλλο. Επιπλέον με την τοποθέτηση τζαμιών triplex και ρολλών ασφαλείας που δύσκολα παραβιάζονται αυξάνουμε κατά πολύ την αντικλεπτική προστασία.

Αισθητική

Τα σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου διατίθενται σε διάφορες μορφές, καμπυλωτά και ίσια ικανοποιώντας έτσι τις περισσότερες σχεδιαστικές επιλογές. Επιπρόσθετα, η δυνατότητα βαφής σε οποιοδήποτε χρώμα καλύπτει όλες τις αρχιτεκτονικές τάσεις και δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον κατοικίας ή εργασίας.